Moment istoric în showbiz! Adrian Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat, la 5 ani de la divorț

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat!

După 80 de procese și plâgeri penale, vedeta Antena 1 a vorbit despre relația pe care o are acum cu Silviu Prigoană.

După ani întregi de stat pe prima pagină a tabloidelor cu scandalurile-monstru dintre ei, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au îngropat securea războiului! Mai mult, se pare că cei doi soți au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește custodia copiilor pe care îi au împreună.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au îngropat securea războiului și se pare că au ajuns la un numitor comun.

Cei doi au decis că este timpul să înceteze certurile dintre ei și să-i pună pe primul loc pe cei doi copii pe care îi au împreună.

Mai mult, în ultima perioadă, Eduard și Maximus au început să petreacă mai mult timp în compania tatălui lor, lucru ce a ajutat-o pe Adriana Bahmuțeanu să-și pună ordine în viață și să plănuiască marea revenire în televiziune.

În ultimii ani, între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au existat numeroase procese, aproape 80 la număr, lucru ce le-a dat de gândit și i-a făcut să conștientizeze faptul că nu au nimic de câștigat și, mai mult de atât, îi pun pe copiii lor într-o situație cu adevărat dificilă, notează libertatea.ro.

“Băieții mei sunt deja mari, sunt doi puștani pasionați de tehnologie. Este totul foarte bine. Stau unde vor ei. Eu am renunțat la procesele îndelungi cu fostul meu soț.

La un moment dat mă gândeam împreună cu avocata să intrăm în Cartea Recordurilor, vorbesc serios, dar am renunțat, i-am zis că noi renunțăm la orice proces pentru că supuneam copiii unui stres inimaginabil.

Cum a vrut el (n.r. – Silviu Prigoană), cum au vrut și copiii, cum a vrut toată lumea, așa s-a întâmplat. Mă bucur că în sfârșit s-a reparat relația dintre tată și copii, asta este cel mai important.

Noi am insistat pe asta, am făcut consiliere psihologică la DGASPC (n.r. – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) pentru a se repara relația dintre tată și copii și mă bucur că s-a rezolvat și lucrurile sunt în ordine”, a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru sursa citată.

Însă baietii crescut, sunt mari iar decizia nu mai contează pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea. Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile.

Stau la el de câteva luni, pentru că după operația de ocluzie intestinală mi-a fost foarte greu să mă mobilizez. Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Eu am insistat la protecția copilului pentru consiliere psihologică deoarce Eduard și Maximus nici nu vorbeau cu tatăl lor. După consiliere s-au dus la vizite, s-a reluat relația, a fost totul foarte bine, însă au hiperactivitate, pe care o dezvoltă copiii din familii conflictuale și divorțate.

Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfe de discuții și vorbe îi afectează.

Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump”, a conchis Adriana Bahmuțeanu.

Din cauza celor întâmplate în familia lor, divorțurile și certurile repetate, Eduard și Maximus au fost afectați. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că băieții ei au hiperactivitate cu deficit de atenție, adică ADHD.

Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfel de discuții și vorbe îi afectează.