Ionuț Dolănescu învârte sutele de mii de dolari cu lopata! Cântărețul de muzică populară și-a cumpărat două case superbe în Florida! Dacă vezi ce și-a pus în curtea vilei cu etaj…

Ionuț Dolănescu învârte sutele de mii de dolari cu lopata! Cântărețul de muzică populară și-a cumpărat două case superbe în Florida! Dacă vezi ce și-a pus în curtea vilei cu etaj…

Pentru Ionut Dolanescu, SUA este a doua sa casa, pentru ca acolo isi petrece mai multe luni pe an, cantand pentru romanii stabiliti peste Ocean. Satul sa mai stea in gazda, Dolanescu si-a cumparat, in 2012, o casa cu etaj aflata intr-o suburbie a orasului Orlando, din Florida, pe care a dat 250.000 de dolari.

In 2014, Dolanescu a mai investit 110.000 de dolari intr-o casa cu doua camere din orasul Davenport, aflat la 60 de kilometri de Orlando. Se pare ca locuintele nu au mai fost pe placul lui Ionut si al sotiei acestuia, Doinita. In prezent, pe numele lui Ionut Dolanescu se afla doua case, tot in Florida.

[mgid]

Casele lui Ionut Dolanescu valoreaza peste 800.000 de dolari

Una se afla in localitatea Kissimmee, este o vila coloniala cu etaj, cu patru dormitoare, a carei valoare estimata, pe site-urile de imobiliare, este de 550.000 de dolari. Vila are si o curte spatioasa, care gazduieste si un jacuzzi in aer liber.

Cealalata casa aflata pe numele lui Dolanescu se afla in Tamarac. Aceasta are doar doua dormitoare, iar valoarea ei de piata este estimata la 275.000 de dolari. Astfel, Dolanescu a investit, in total, aproximativ 825.000 de dolari pe casele sale din Florida.

Punând la socoteală şi câştigurile provenite din albumele vândute sau din concertele sale, atât din ţară, cât şi de peste Ocean, ajunge, astfel, la peste un milion de euro.

Onorariul pe care îl încasează la un singur concert începe de la 2.000 de euro şi poate ajunge până la 5.000 de euro.

Ionuț și Doinița Dolănescu au dat detalii din căsnicia lor și au vorbit despre înclinația către muzică pe care o au și cei trei copii ai lor.

“Nu sunt un tip foarte monden, nu am timp și nici nu sunt prea în pas cu moda. Mai degrabă soția e designerul meu. Sunt un tip tradițional, folclorist din tată în fiu. Nu mi-ar sta bine să fiu extravagant, soția mă sfătuiește, ea are fler către zona asta”, a declarat artistul pentru Libertatea.

Ionuț și Doinița Dolănescu au dat detalii și din căsnicia lor și, spun ei, și acum „se iubesc la fel ca-n prima zi”.

„Soția mă ajută foarte mult, îmi creează repertoriu, ne înțelegem foarte bine.

De 11 ani suntem împreună, ne completăm reciproc. Nu știți cât de mult înseamnă pentru un solist ca atunci când e pe scenă, cineva să-i dea răgaz să se odihnescă.

[mgid]

Facem atmosferă, ea face parte din mine. În America am ajuns să jucăm și tenis împreună. Doinița joacă foarte bine. Câteodată mă bate. Mă supăr, mă oftic, e mai ageră decât mine, mai ușoară. Face tot ce poate să mă ajute să slăbesc, să fiu în formă, să fim sănătoși”, a adăugat artistul.

“Avem multe preocupări comune. În timpul liber eu iau vioara, Ionuț mă acompaniază”, a spus, la rându-i, și soția artistului.

Cei doi artiști sunt totodată tare mândri că toți cei trei copii ai lor dau semne că au înclinație artistică.

„Ne pregătim de sfârșit de an, de examene. Fetița noastră a plecat în turneu, la primul ei concurs, la Tulcea. Face vioară. Seamănă și cu mami și cu tati. Amândoi ne implicăm. Iar cel mic, Vlăduț, toată ziua merge cu microfonul prin casă”, mărturisește Doinița Dolănescu.

„Vlad și Ioana studiază vioara. Iar cel mic a făcut o criză să-l luăm cu noi. La doar 3 ani e fericit când îl luăm la spectacole. Tind să cred că va cânta. Vlăduț ar dori să fie actor”, a completat Ionuț.